Home » » Segmen: Weh! Aku Poyo Bila Aku

Segmen: Weh! Aku Poyo Bila Aku


macam biase..klik banner k..

bila aku poyio?
aku poyo bila?
aku poyo ke?
poyo tu apa?


aku poyo time ak bawak vespa..serius aku rasa diri aku poyo bila aku bawak vespa..
kenape aku tak poyo time bawak kereta jer?
sedangkan kereta tu lebih mahal dan orang suka mamat bawak kereta berbanding mat rempit bawhak moto nih...

nak tau sebab aku tak boleh poyo bila bawak kereta?
sebab duduk drive dalam kereta orang tak nampak aku...tinted hitam
macam mana nak buat muka poyo aku..


kalau nek vespa...memang poyo habis aku pose..
lebih-lebih kat traffik light..
tengok..poyo tak??
sori bukan vespa aku..tumpang poyo vespa orang... :-)

4 ulasan:

Bella Bell berkata...

poyo yang macho...hehehe~

nuyuEna berkata...

hai abg vespa yg poyo..haha

Encik Amman berkata...

haha nice la tu.. poyo la gak.. kalau aku bawak moto pon aku poyo2 haha

azizul berkata...

hahaha...tak sangka aku ni poyo lak..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink