korang pernah makan ayam goreng?
mesti semua orang minat ayam goreng kan..
tapi yang lecehnya..bila kita makan kat sesetengah kedai dan restoran
korang pernah jumpe ayam goreng berdarah?
contohnya kat celah-celah tulang tu..
kadang-kadang bila cubit isi sikit pun dah ade darah ayam..
macamana ini berlaku..
ayam ni tak masak habis ke?
ataupun tak habis cuci..?
boleh makan ke?
disebabkan ini adakah darah itu dikategorikan sebagai najis..
apa hukumnya?
Apabila Musuh Mengerumuni Umat Islam Seperti Hidangan
Sehari yang lalu
3 ulasan:
chinta selalu gak terkena..tapi biasa kalau peha mmg selalu ada yang berdarah...entah kat c2 lambat nak masak kot..tu smpai skrang chinta x suka mkn peha ayam...
entah lah,,,kadang fikir jugak nak makakan atau tak
entah lah,,,kadang fikir jugak nak makakan atau tak
Catat Ulasan