Home » , , , , » ayat motivasi dari seorang gadis berumur 17 tahun

ayat motivasi dari seorang gadis berumur 17 tahun

rasanya dah ramai yang baca dan lihat gambar ni kan?
materialistik ke dia ni,.
kenapa ramai yang marah?
aku pun tak tau..
aku pun pakai moto jugak tapi tak marah pun kat gadis ni..

sebabnya.dia baru berumur 17 tahun,,dia dah tau hala tuju dia..

kenapa aku cakap ayat ni sebagai ayat motivasi.?
 mungkin maksud dia sebenarnya,,,
untuk lelaki kalau tak habis belajar,,belum kerja,,masih pakai moto,,jangan gatal pikat anak dara orang..

dia ni macam nak sedarkan kaum lelaki yang kat luar tu la termasuk aku..hehe
kerja dulu,,kumpul duit bagi stabil,,ada kereta,,baru cari calon buat dijadikan isteri,,
nak jumpa bakal mak dan bapa mertua pun tak segan,,terus setuju jer diorang..
betul kan?

tapi untuk gadis ni aku rasa kalau mat superbike ngorat dia terus nak jer kan..materialistik jugak minah ni,,huhu

dan untuk yang sama standard gadis ni,,jangan kata hanya pakai moto dianggap tak de klass,,hati budi yang penting..
pakai kereta hutang loan kena bayar bulan-bulan,,
kete kancil , viva ,satria ,wira pun dah dekat sama harga dengan moto tau..

3 ulasan:

Miss Eiza berkata...

btul3..buat pa nak marah dia...masing2 ada hak masing2 la nk kluarkan pendapat kan kan..hee~

Khairil berkata...

walaupun ada motor tapi dalam hati ada taman...

schaze zainn berkata...

masing2 ade pendapat.

so terpulang kat dia :)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink