Home » , » sembang pasal: Laman web FAM kena hack logo Harimau bertukar tak Syok la macamni

sembang pasal: Laman web FAM kena hack logo Harimau bertukar tak Syok la macamni

kerana bola sebijik dan harga tiket


ramai dah kot yang tau pasal ada orang hack Laman Web FAM..
apa sebabnya..sebab FAM tetap mengekalkan RM 50 harga tiket untuk perlawanan akhir piala Malaysia sabtu ini..
macam-macam cerita keluar,
ada subsidi la..
-tiket dijual dipasaran gelap lah,,,
-tiket habis dijual la...
-harga dipersetuju semua pihak lahh..
-ramai yang boikot lah..
-mana satu betul entahlah..

nampaknya Marah betul penyokong bola Malaysia ..



taknak tunjuk logo kena hack tu yang ada gambar B*BY..tak elok..

tapi yang tak bestnya,,,gambar harimau malaya tu ditukar kepada gambar lain yang tak berapa nak elok..
takkan nak jadi _____ malaya..?
jangan lah..aku pun Malayan Jugak,
Hackers len kali fikir dulu sebelum edit nohh..

taruh la harimau cukur misai ke..ok jugak,,
tak pun taruk gambar kucing...comel la jugak






tak percaya cepat-cepat tengok sini=http://www.fam.org.my/

2 ulasan:

Syuxer berkata...

bila hackers beremosi tahap parah..hehe babi itu ditujukan pada orang atasan kot hehe..

Khairil berkata...

bila dah marah selalu nama binatang tu yg disebut..kali ini digambarkan untuk mengeksperesikan kemarahan tu...tapi memang tak wajar le..bubuh le gambar keldai ke apa ke...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink