Home » , , , , , , , , , » iphone 4s baru saja dilancarkan bukannya iphone 5

iphone 4s baru saja dilancarkan bukannya iphone 5



califonia: syarikat apple inc telah mengumumkan pelancaran model iphone terbaru iaitu iphone 4s...pagi tadi

iphone5 x keluar lagi laa..hanya concept ja hari tu....

okay..phone 4s ni akan berada dipasaran bermula pada 14oktober di amerika syarikat...dan 28 oktober di negara-negara lain..

nak tengok spesifikasi iphone 4s berbanding iphne 4? jom tengok sini


  • World phone
  • UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz);
  • GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)4
  • 802.11b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz only)
  • Bluetooth 4.0 wireless technology

  • 8-megapixel camera
  • Autofocus
  • Tap to focus
  • Face detection in still images
  • LED flash
  • Video recording, HD (1080p) up to 30 frames per second with audio
  • Video stabilization
  • Front camera with VGA-quality photos and video at up to 30 frames per second
  • Photo and video geotagging




sumber inspirasi dan rujukan-= Apple

3 ulasan:

dzuandiey berkata...

sakit hati jer kan..adehh..penat tgguu....huhu..ini pula yg keluar...upgrade jer pun...uwaaaaaaa....katanya setahun lagi kuar yg baru pula...hurmm..iPad 3 pun thn dpn..yer2 jer kan..

http://dzuandiey.blogspot.com

azizul berkata...

itu lah..upgrade program ja pun...

kakchik@ella berkata...

Alahai. teringat ada sorang kenalan ni beria-ia dn dgn bangganya war-warkan kat sume yg "I tgh tggu IPhone 5 ni, nama pun dah submit". Last-last??? Kesiannn.

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink