Home » , , , , » biar mati anak,jangan mati pucuk

biar mati anak,jangan mati pucuk

setelah aku baca surat khabar pagi tadi..tiba-tiba aku dapat peribahasa rekaan semata-mata ini

biar mati anak jangan mati pucuk..
mati anak boleh dapat lagi..mati pucuk dah tak boleh terima anak dah..

ini adalah perkara yang semua orang tak nak...nak ke mati pucuk?ha?
pokok pun kalau tak berpucuk maka tak berbuah lah ia..




antara punca-punca dan faktor mati pucuk salah satunya hanphone dan laptop yang korang guna tu


hanphone yang diletakkan dipalam poket akan mengeluarkan radiasi...
so radiasi ini boleh bertindak mengurangkan sperma..

lebih kurang laaa dengan cerita hanphone punca kanser otak..
bila kite letak hanphone di telinga..radiasi yang kuat hapir dengan otak..

bagi laptop pula..
laptop yang diletakkan diatas riba ni akan mengakibatkan kekurangan sperma juga..
haba laptop dan radiasi jugalah puncanya...

3 ulasan:

Khairil berkata...

dua-dua pun aku tak sanggup bro..haha

azizul berkata...

khairil : haha..abih tu telak handset kat mna?

shahrul ™ berkata...

biar mati guru besar,jgn mati pucuk..haha..waniqmatan tak dak la kalo mati pucuk

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink