dapat keje pakai tali kabel


sembang apa tu bang...
busy nampak,,,,betul ka dia ni polis trafik?
boleh kejar ke?

sekarang ni asal nak interview ja,..kena ada kabel atau pun orang dalam..baru senang nak dapat kerja..betul ka macam tu?

nak amik sedara mara pun tengok fizikal dan kebolehan jugak..

apa pendapat korang?

7 ulasan:

AdaApe..? berkata...

kebykan cmtu la..tp ape bleh buat kalu dh kabel kuat...

azizul berkata...

adaape? x wajar a macam tu,,mengambil kepunyaan orang lain

Khairil berkata...

nasib dia naik motor besar..

♛ dja sukhri berkata...

nasib baek ley kejar naek motor.. heh..

azizul berkata...

khairil : haha

dja sukhri : entah boleh naik ke tak tu

Lily_Omar berkata...

jgn la judge org cm2...

sesegar berkata...

selaluny kalau nak company besar2,main org dalam lah lagi senang :) peace

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink