Home » , , » camper van termahal didunia dijual dengan harga £1.9m

camper van termahal didunia dijual dengan harga £1.9m

baru-baru ni aku ada post tentang camper van zaman moden camper van yang canggih | AZIZUL HAKIM

kali ini ada juga camper van yang lebih menarik dan lebih berteknologi serta selesa..

-dibina oleh Marchi Mobile
-ia dipanggil motorhome..eleMMent palazzo

-dalamannya lengkapi bilik tidur dan tv lcd 40 inci
dihiasi cat glow in the dark, sistem pemanasan bawah lantai, pop-up bar dan teres bumbung


ruang rehat pop up bar yang selesa

cat glow in the dark seakan-akan dalam filem tron legacy

  
ruang boleh dibesarkan dan dikembangkan



bilik air yang selesa..seolah-olah di dalam hotel mewah

6 ulasan:

cik sakura berkata...

kan bagus kalo ada satu..

azizul berkata...

cik sakura ; beli laa £1.9m,.huhu

aima berkata...

huyooo.....cool

azizul berkata...

aima : macam dalam hotel kan?

sarah hanafiah berkata...

dulu penah tgk cita apa tah yg ada bas ceni .serius lepas tu asyik duk bayang je .best !

[k]o{q}i[n] berkata...

smart dowh...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink