Home » , , , , , , » motosikal dalam filem TRON LEGACY berharga rm165,000

motosikal dalam filem TRON LEGACY berharga rm165,000




korang dah tengok filem 3D tron legacy??
ala cerita yang banyak lampu tu..
sekarang moto yang digunakan dalam pertempuran kisah cerita tron legacy sudah dinyatakan untuk versi sebenar oleh Parker Brothers Choppers mempunyai tubuh berukuran lapan kaki, 23 inci panjang dan seberat 215 kilogram. Ia juga mempunyai kelajuan 193 kilometer sejam.




dengan janaan enjin suzuki 996cc berharga £33,000 - rm165,00 -
Setiap motosikal ditempah khas dan boleh dibeli secara online daripada Hammacher Schlemmer...

siap ada tempat letak ipad lagi tu..

dah macam moto DRAG(sprintest)


P/s== kepada korang yang suka fly atas highway tu baik beli moto ni...puas hati..duduk je dah terus fly-fly highway plus...

memang best bila cucuk angin belakang bas ekspress..memang kena muka dulu la jawabnya kalau terlanggar...

dasyat..

3 ulasan:

Saiazuan berkata...

style~

Khairil berkata...

kalau naik time hujan mesti muka basah sebab kena percikan ayaq dari kereta kat depan...

azizul berkata...

saiazuan= memang style
khairil= ayaq ujan lagi..ayaq tayar lori lagi..haha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink