Home » , , , » helmet Marco Simoncelli

helmet Marco Simoncelli

inilah helmet yang tercabut dalam kemalangan petang tadi yang menyebabkan ia maut dalam kemalangan..

AGV Marco Simoncelli GP Tech helmet..macamman boleh tercabut pun tak tahu...

nak kata ketat,,dah memang ketat campur dengan rambut dia lagi

6 ulasan:

AMMAR YASIR berkata...

Dah ajal dia atas tar

Khairil berkata...

kuat impak dia kena langgar dgn motor edwards dan rossi bro...tu yg boleh tercabut helmet..

azizul berkata...

ikat jangan tak ikat..haha

Syuxer berkata...

or dia tak ikat masa race??or masa dia nak ambik konar tuh dia cam dah pengsan?

azizul berkata...

syuxer : entah la mesti ikat punya..tapi bilat tengok video macam kena lenyek dengan moto edward ja

Haz berkata...

mungkin sbb hentakan terlalu kuat kot..yela kan smpi 2 moto tu..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink