Home » , » sembang pasal tiket bersubsidi perlawanan akhir piala malaysia untuk terengganu

sembang pasal tiket bersubsidi perlawanan akhir piala malaysia untuk terengganu




Tiket untuk perlawanan akhir itu berharga RM50 tetapi kerajaan Terengganu menampung separuh daripada kos untuk 30,000 tiket yang diperuntukkan kepada penyokong Terengganu.

jadi harga tiket untuk penyokong T-Team berharga rm25,,tapi ada juga dijual di pasaran gelap di sini pada harga RM45.


ish-ish..kepada penyokong terengganu dan negeri sembilan harap bersabar lah yer..

tak silap aku dulu time 90-an..kalau final siap ada sponsor lagi tiket untuk penyokong free...satu kampung ikut rombongan naik bas lagi tu..sekarang dah tak de ae?

2 ulasan:

Syuxer berkata...

sekarang dunia gilakan duit..kemeriahan bola sepak dipinggirkan..

azizul berkata...

syuxer : besa la..time2 nak mengundi ni..duit nak guna banyak..lagi pun nak raya,,,dorang kena pakai duit nak bali kuih raya dan daging lembu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink