Home » , , , , , , » Jorge lorenzo tidak dapat berlumba di litar sepang

Jorge lorenzo tidak dapat berlumba di litar sepang




Jorge Lorenzo yang akan beraksi untuk Pasukan Yamaha di litar sepang 21,22,23 oktober ini akan membatalkan hasratnya akibat kehilangan 'jari manis' pada tangan kirinya dalam kemalangan semasa memanaskan badan di Phillip Island...beberapa hari yang lalu..


Lorenzo kemudian diterbangkan ke hospital di mana beliau menjalani tiga jam pembedahan di mana hujung jari beliau disambungkan,Masa pemulihan bagi apa-apa operasi yang agak lama dalam dunia perlumbaan, bermakna Lorenzo akan terlepas perlumbaan di Sepang Malaysia. Sesuatu keputusan pada bangsa Valencia akan dibuat sekali Lorenzo kembali ke Barcelona.




ps: JOrge Lorenzo yang sekarang berada ditangga kedua motoGP 2011 Tak beraksi di sepang...eurm...aku pun tak pegi minggu depan..huhu..

espero te mejores pronto jorge lorenzo buena suerte



nak kenal dengan Jorge Lorenzo lagi??
jom lihat disini =

2 ulasan:

Khairil berkata...

wah..ni peminat Lorenzo le ni....kasi lap rapat dengan vespa tu..haha

azizul berkata...

khairil: kalau lap ngn vesp habis berapi jalan nanti..haha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink