Home » » excident lah pulak

excident lah pulak

dalam keseronokan nak balik kampung hari sabtu hari tu.. aku xcident lah pulak..
terlanggar belakang kereta orang...apa nak jadi..benda dah jadi...nasib baik badan tak ada apa-apa..itu lah cuti lama sangat..huhu...



dah lama aku tak jenguk blog ni...entah apa yang terjadi kat korang...minggu depan sambung kerja balik...lama lagi ni cuti semester..lagi pun ramadhan semakin hampir...agak-agak tahun ni pakai baru raya warna apa ae??haha..puasa pun belum dah fikir nak raya..

5 ulasan:

[k]o{q}i[n] berkata...

hati2 di jalan raya... nak raya x..?? huhuhu

Khairil berkata...

menunggang dengan cermat bro..ingatlah yang tersayang...hehe

cik sakura berkata...

next time hati2 k..

wanacesh berkata...

woh,,moto tu molek lagi tak,,engt kan moto awak moto vespa huhu,,upenya moto broom,,

azizul berkata...

nsib baik tak bwak vespa time tu...klu tak..abis laaa...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink