Home » , , » sekian lama,kini kembali

sekian lama,kini kembali




sekian lama menyepi..tuan blog ni kembali semula...helo semua...lama tak baca entri anda..

huh lega rasanya bila tak kerja seminggu..budak uitm cuti....boleh online puas puas seperti sedia kala dan..jalan-jalan kat penang..haha..

bila time kerja..memang tak ingat langsung pasal blog ni..tapi dalam hati ada rindu juga,,

memang betul la..bila lama tak buka blog rasa macam ketandusan idea saja..

esok vespa degil ada projek baru...mengubah basikal tua menjadi sebuah fixie..nantikan laaa....

selamat beribadah pada 3 bulan ini iaitu rejab,syaaban,dan akan datang ramadhan..hari ni nisfu syaaban kan..tak lama lagi kita dah nak berpuasa..rasa sekejab sangat masa itu berlalu...
okeh...ni pun tengak lepak minum teh tarik kat nasi kandar....selamat malam...

2 ulasan:

cik sakura berkata...

selamat kembali vespa degil..

azizul berkata...

thanks... tapi seminggu saja cuti...lepas tu kerja semula

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink