Home » , , » baju raya laaaa...lalala

baju raya laaaa...lalala

ramadhan dah hampir dengan kita..tak sabar menunggu kedatangan ramadhan...kali ni sebulan penuh berpuasa di kampung halaman..biasalah..cuti panjang sangat sampai 4 bulan...
tadi vespa degil sembang dengan sidia,..tiba tiba sidia cakap."minggu depan jom cari baju raya,nanti stok habis." awalnya...puasa pun belum...

tapi memang betullah..baju perempuan ni kena beli awal..nanti yang cantik sudah dipilih orang,...

ermmm,,tahun ni nak pakai warna apa pun tak tau lagi...korang dah bercadang warna untuk baju raya tahun ni??kalau ada kongsi lah...mana tau boleh pakai baju sama warna ngan korang.....

tahun ni juga hari raya aidilfitri berkemungkinan jatuh pada hari merdeka...merdeka raya lah kita..

maybe tahun ni baju raya kita bertemakan 4 warna bendera malaysia..sapa tau...semangat petriotik..

5 ulasan:

Khairil berkata...

dah bertahun tak beli baju raya..huhuhu

cik sakura berkata...

mama dah tolong tempahkan..hehe..yg pasti ada warna merah..

cik pieja hut berkata...

wah...laju je kan kalau nak carik bju raye ? kalau nak ganti pose agak agak mesti nak dekat puase tahun depanye balik kan? haha

POSH76 berkata...

blogwalking

Tanpa Nama berkata...

telephone service seo program backlink service backlink solutions

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink