Home » , , , » engineer alahai engineer

engineer alahai engineer

memang susah nak senang..memang senang nak susah..betul tak..tapi kita kena teruskan perjalanan kehidupan mencabar ini..di era globalisasi ni..tapi ramai yang sukakan old skool macam aku ni..hehe.pakai vespa...

ni ha aku kongsikan petikan apa yang member aku tulis dalam facebook...

"ENGINEERING" has been chosen as the TOUGHEST course among all d courses including BCOM, Bca, IAS, IPS and MBBS; by the Guinnes Book of World Records, on 18 Aug 2010. It has 58 university exams, 130 series exams, 174 assignments within 4 years ( max 750 working days ). All engineers post this on your wall for at least two hours and be proud to be an engineer!

orang post kat wall...tapi aku hebat lagi..post dalam blog..haha..tu la orang kata..blogger juga ada satu matlamat..ingin menjadi blogger hebat.setanding dengan negara luar..
be proud to be an engineer...tapi banyak etika sebagai jurutera ni..
perlu mengikut etika yang betul..barulah boleh memajukan negara,bangsa,isteri tercinta..hehe..


nanti aku kerja aku nak amik helmet macam dia ni buat helmet kura-kura naik vespa..agak-agak kena saman tak?

4 ulasan:

nana riduwan berkata...

heheh..nak kene cari bf engineer la macam nie..

Syuxer berkata...

hahaha bro memang hebat post dalam ni..hehhe..ko nk jadi engineer ke??.

Munna berkata...

holla...sy pun dulu student engineering...ade gk helmet putih mcm kat atas tuh tp skg dah tersemat bwh katil...hahaha

cik sakura berkata...

dah jadi engineer ke..lama xnmpak kat blog..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink