Home » » selamat menyambut hari malaysia

selamat menyambut hari malaysia
kepada rakyat melaysia..vespa degil nak mengucapkan selamat hari malaysia ke 48 bersamaan 16 sept 2011...

kita harus bersyukur dan berbangga kerana menjadi rakyat malaysia yang aman damai dan tiada peperangan dan penindasan seperti negara lain..

kita hidup harmoni dan sejahtera sejak merdeka lagi...negara malaysia kita setanding dengan negara-negara membangun yang lain..

kibarkanlah jalur gemilang setiap masa dan dimana jua..

5 ulasan:

Eera Shera berkata...

sy anak merdeka..hehe

Cik Asma BLuppy berkata...

selamat hari malaysia=P

azizul berkata...

eera shera- saya anak selepas merdeka

asma-(**)

cik sakura berkata...

selamat hari malaysia juga..

azizul berkata...

cik sakura: selamat hari malaysia

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink