Home » , , , , » nothing to say...cuma nak bagitau syasya dah sembuh

nothing to say...cuma nak bagitau syasya dah sembuh

kat batu pahat..asyik petang ja hujan...kalau nak hujan ja petang..nak tido dah lepas asar dah..tak baik tido..huhu...syasya AKA vespa aku dah sihat...berbulan-bulan dok kat bengkel..akhirnya setel..cuma perlu ditambah sikit-sikit lagi dan setelkan insuran dan roadtax..inilah berkat kesabaran namanya..huhu..



dahulunya begini...

dan sekarang alhamdulillah dan berdiri cantik, comel dan cun..


life begin at 40"s
dah 40 tahun dah vespa ni...lepas ni insyaallah ada lagi sebijik

3 ulasan:

nick dot anis berkata...

siyes????40 taun???

1st time i tgk kat dalam vespa..

tq 4 sharing

cik sakura berkata...

syasya ye nama dia..hehe..sekarang musin hujan kot..

azizul berkata...

nick anis= dalam geran tahun 71

cik sakura= ye syasya nak boh nama sakura ke..2 ar sini musim hujan la...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink