Home » , , , , , , , » fipper...slipper paling cool bagi aku

fipper...slipper paling cool bagi aku

harini nak promosi kasut selipar jepun yang cool ni..

kasut fipper.sekarang memang banyak dipasaran..pastikan yang asli.....ainya dibuat 100% rubber,,,yang tu yang mau,,
bila pakai fipper ni kaki rasa selesa nak bersantai dan berjalan-jalan..

design selipar ni juga simple dan boleh dikatakan retro...sama bentuk dengan selipar-selipar yang dulu tu...memang senang nak pakai..huhu..






fipper dikeluarkan dalam beberapa jenis...

- classic
- strong
- stripe
- comfort

lagi satu..korang pernah main baling selipar tak??

kasut fipper ni amat sesuai dengan permainan ni,,,huhu

Fipper™ Slipper - Feel The Rubber

4 ulasan:

adwafarahin berkata...

aww! kite bakal punye satu wee~

*muntah pulak aku ckp gitu haha :P

BisMi Aishah berkata...

dah ada satu ;)

azizul berkata...

saye dah ada 1

ieyza afieyna berkata...

pink color.. i loike.. hekhek

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink