Home » » kurangkan penyakit malas

kurangkan penyakit malas

asalamualaikum dan selamat sejahtera..

agak lama vespa degil tak online..dalam facebook mahupun blog ni.tu la..bila lama dah tak menulis agak berat jari ini untuk update blog ni...
sempena masuk semester baru ni vespa degil berhasrat untuk kurangkan sikit online,,,percaya tak??

nak kena fokus pada study pulak ok..walaupun lambat lagi nak grad..tapi nak kurangkan sikit penyakit malas aku ni..buat masa sekarang ni alhamdulillah..tengah rajin ni..
betul pepatah melayu..orang yang malas selalu rugi..dah kena kat badan sendiri...
paling best sekali sem ni subjek tak banyak..huhu..boleh la rehat sikit..



2 ulasan:

ain dzaya berkata...

malas tu da mcm rupe menatang tu da...
tapi jgn sesekali malas berblogging ..hehehehe

azizul berkata...

blogging itu pasti..huhu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink