Home » , , » teh o ais satu...

teh o ais satu...

bro bagi saya teh o ais satu.....kadang-kanga terfikir jugak tiap-tiap lepak kat warung asyik order teh o ais ja..sampai tak tau nak order air lain...fikir-fikir balik banyak manfaat teh 0 ni,..

dah la murah...seringgit lebih ja..jika dibandingkan dengan jus apple yang jauh lebih mahal...
senang nak buat...dan cepat sampai kat atas meja kita..

selain tu...dari segi kesihatan...
teh ada antioksodan,,memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak..menghaluskan kulit..mengelakkan kanser..dan bermacam-macam lagi..

teh juga ada vitamin A,C, dan E...bagus kan..

teh ada juga banyak jenis.....

so..minumlah teh..jimat..cepat dan berguna kapada tubuh badan..

7 ulasan:

MERAH berkata...

teh memang syokk minum tak kira panas ke sejuk ke ataupun tambah susuu.sedap!

.........cP~ berkata...

nak order paling senang ni la..teh o ais..

azizul berkata...

merah ; teh 0 lagi sedap tanpa susu

cp: betul tu sangat cepat

El-Janna berkata...

betul tu.. tmbh teh o ais limau lg best^^

azizul berkata...

el janna= teh o ais limau sedap gak tu

adwafarahin berkata...

sedap wooo! murah pon murah hee :)

cik sakura berkata...

peminat teh..tapi suka tanpa susu..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink