Home » , , » otak seminit

otak seminit

korang ni segelintir dari golongan ni ker..apa erti otak seminit tu...otak seminit ni hanya gelaran sahaja dan boleh dikatakan orang yang melakukan kerja tanpa perancangan dan tanpa berfikir panjang..ikut mood giler dia je...



aku pun macam ni jugak kadang-kadang...huhu..tapi bila fikir balik ok gak perangai macamni..boleh hilangkan rasa bosan...jadi otak seminit tak pe lagi..jangan jadi otak last minit..bila nak buat sesuatu suka ditangguh- tangguh..haa...itu jangan..

ini pulak otak-otak..sedap jugak makan otak-otak ni

4 ulasan:

ain dzaya berkata...

gluuppppp!!!
telan air liur lajulaju....

Khairil berkata...

otak seminit sama tak dengan otak last minit?...

azizul berkata...

lebih kurang...tapi last minit teruk lagi..huhu

cik sakura berkata...

last minute jadi kelam kabut..btw hadiah dah sampai..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink