Home » , , , » arca dawai

arca dawai

korang tau tak arca tu apa...arca tu lebih kurang macam replika la...dulu ramai jugak la yang menceburi seni arca ni..diorang lebih gemar menggunakan bahan-bahan terpakai untuk membina sesuatu yang menarik..sekarang jom kita tengok arca-arca yang dibina menggunakan gulungan dawai..yaeh..memang cantik..nampak macam mudah..tapi kena tangan dan berfikiran seni saja yang boleh menghasilkan arca dawai yang benar-benar cantik..




sumber gambar..sapa lagi kalau bukan en google

7 ulasan:

cik kiwi's berkata...

aku ingat arca buahhh...ngeh ngehhh

azizul berkata...

arca ke acar buah?

ciNdhaDahniEa berkata...

unik !

FarHANa aZwA berkata...

nice:)

hafrawiey ozakawa berkata...

nice..done follow here.follow back at http://hafrawiegeek.blogspot.com/

Khairil berkata...

vespa tu buat dari apa bro?...

puteraduyong berkata...

betapa kreatifnya manusia ciptaan tuhan ni kan... ade je idea...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink