Home » , , » gambar leila lopes pemenang miss universe 2011

gambar leila lopes pemenang miss universe 2011





miss universe 2011 ini berusia 25 tahun dan berasal dari angola..cantik kan..tahniah buat beliau,,

3 ulasan:

ain dzaya berkata...

sumpah!! cantik aku lagii.....huhuhuhhaa

azizul berkata...

ok la tu...hahaha..kat sane tahap ni dah kira cantik kot

syieda_joy berkata...

cantek dalam banyak aspek..
kalau di nilai dari luar mmg la gelap..dalaman sape pun xtau.. ^_^

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink