Home » , , » colourful and sexy chick..ada lagi tak ayam macam ni

colourful and sexy chick..ada lagi tak ayam macam ni



cantik kan ayam-ayam ni...dulu memang bayak dijual di pasar...tapi sekarang ni ada lagi ka??..
masa kecik ja kaler maler...bila besar dah hilang warna pencelup dia ni...

4 ulasan:

amranaiman berkata...

sexynya :)

Mila Ahmad berkata...

dulu kalau kat pasar byk sgt dijual lani mcm sush jerk nk nampak!

cik sakura berkata...

ala comelnya..pernah jumpa juga..geram je rasa..

Jenna Cindy berkata...

alalala....somelnye...ciut miut

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink