Home » , , » happy sunday..

happy sunday..

hari ahad datang lagi...macam biasa bangun awal..eleh..yeker macam biasa ni...selalu lewat je pon...seperti biasa jugak..setiap hari ahad memang tak ada aktiviti ynag menyeronokkan dan bermanfaat...lepas bangun first sekali bancuh air..baca paper online..lepastu..ha tulis benda ni lah....bila agaknya boleh pegi memancing..dah lama tak mancing ning nie..mana tau boleh dapat udang galah..makan sedapla hari ahad kali ni..

3 ulasan:

Khairil berkata...

tak keluar menarik ke?..haha

nick dot anis berkata...

i pon bangun awal rini:-)

azizul berkata...

khairil ; menarik??hehe...dari menarik lepak kat umah best lagi..hujan ni

nick anis: bagus la bgun awal semanyag subuh

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink