Home » » sudah tiba masanya

sudah tiba masanya

ramai yang bertanya..dah ada pemenang ke giveaway http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html..
haa..sekarang saya nak bagi lah ni...nak tahu pemenangnya?? adakah anda??
pemenang dipilih secara random...
inilah pemenangnya..


nak tau siapa yang berada pada kedudukan 23 dalam bloglist vespa degil friend??

sila klik ni- All About Kim..: bloglist..senarai vespa degil friends....

tahniah kepada empunya blog melody of my life..ok juga cik bunga sakura kita menang..beliau memang selalu berada dalam blog vespa degil ni...selalu komen entri vespa degil dan memeriahkan lagi blog vespa degil ni...tahniah diucapkan...




kepada yang tidak berjaya...janganlah kecewa mahupun berdukacita..apatah lagi terluka....semoga kita terus berblogging hingga berjaya...

kepada pemenang..tolong send adress anda kat email saya ae..azizul_hakim4647@yahoo.com...
hadiah akan sampai kerumah anda menggunakan khidmat pos malaysia...sekian...
dah selesai..
alhamdulillah...

5 ulasan:

Khairil berkata...

tahniah kepada pemenang bertuah tu!!! terjah blog dia...

cik sakura berkata...

makasih ya vespa degil..cik sakura dah hantar email pun tadi..terima kasih sekali lagi..

amiraliyana berkata...

tahniah kpd cik sakura!

cik pieja hut berkata...

tak sempat nak join dah ade pemenang.

nana riduwan berkata...

waaa...cik sakura menang la..laen kali jijul bagi nana pulak tau.. :)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink