Home » , , , , » Pramugari Cebu Pacific Air Menari Seksi Untuk Safety Dance (video)

Pramugari Cebu Pacific Air Menari Seksi Untuk Safety Dance (video)


Demo petunjukan keselamatan penerbangan oleh pramugari sering diacuhkan penumpang. Cebu Pacific Air punya idea. Pramugari mereka menari seksi sambil mengajar penumpang memasang alat kelesamatan atau pelampung. Mana tahan...!

Cebu Pacific Air adalah syarikat penerbangan budget dari Filipina. Mereka menyediakan perjalanan domestik dan internasional ke 14 negara di Asia Tenggara dan Asia Timur.

Ciri khas dari syarikat penerbangan Cebu yang tidak dimiliki syarikat l lain adalah pramugari yang menari ketika mempertunjukan panduan keselamatan penerbangan. Hal ini ditujukan agar penumpang memperhatikan panduan keselamatan penerbangan.

Kebijakan ini bukan baru di Cebu Pacific. Mereka sudah melakukannya sejak 2010, dan menamakannya Safety Dance.


Dari channel rasmi Cebu Pacific di youtube , Rabu (4/4/2012) Safety Dance ini memang menarik. Caranya, 3-4 pramugari berseragam kuning berdiri di sepanjang koridor kabin pesawat.serta, diputarlah lagu Lady Gaga 'Just Dance' atau Katy Perry 'California Gurls'.
klik=Sini
dan Sini0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink