Home » , , , , » Unik! Dinding Lift Penuh Dengan Biskut Yang Sedap Dijilat

Unik! Dinding Lift Penuh Dengan Biskut Yang Sedap Dijilat
Sebuah lift unik baru-baru ini dibuat di sebuah pejabat untuk meningkatkan mood dan semangat Para pekerja


Lif yang boleh dimakan mempunyai 1325 Jaffa Cakes yang terlekat pada dinding untuk menyediakan kakitangan dengan alternatif yang menarik berbanding lif kaca tradisional.

Kek Jaffa McVitie telah mengambil inspirasi dari lif diketengahkan di dalam filem Willy Wonka datang dengan reka bentuk.

Kempen pengiklanan yang unik telah mengambil juruteknik makanan dan artis Serta mengambil masa empat minggu untuk menyiapkannya.

Ia telah dipasang di pejabat syarikat komunikasi Engine di Great Portland Street, London.

ketua Jaffa McVitie cake Philippa Tilley berkata: "Kami ingin memberikan sedikit kesenangan dalam hidup"


"Ini adalah cara sempurna untuk mendapatkan sedikit kesenangan pada pekerja pejabat yang penuh dengan tekanan dan stress," ungkapnya lagi..

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink