Home » , , , , , , » Teknologi: iPad Mini Akan dikeluarkan Lengkap dengan Windows 8(rumors)

Teknologi: iPad Mini Akan dikeluarkan Lengkap dengan Windows 8(rumors)rumors tentang produk syarikat Apple Iaitu iPad Mini sedang hangat diperkatakan didalam media internet,seperti biasa iPad mini ini digambarkan seolah adik kepada iPad Dan iPad 2 saiz ipad mini yang lebih kecil dan akan dilengkapi dengan aplikasi Windows 8.

rumors tentang tablet mini ini dikatakan akan dilancarkan pada suku ketiga tahun ini,Dengan Harga $249 - $299.

Namun, ada laporan untuk beberapa bulan bahawa Apple tidak mempunyai versi kecil iPad dalam makmal Cupertino.

Saiz skrin yang lebih kecil akan menjadikan versi ini khabar angin ini akan memudahkan untuk dipegang menggunakan satu tangan dan lebih baik untuk bacaan.

Klik=Sini.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink