Home » , , , , » Anugerah Juara Lagu Ke-26 2012 Milik Awan Nano Nyanyian Hafiz

Anugerah Juara Lagu Ke-26 2012 Milik Awan Nano Nyanyian HafizDebaran Anugerah Juara Lagu AJL-26 telahpn selesai dengan persembahan 12 finalis yang hebat-hebat belaka,kali ini penemang Anugerah Juara Lagu Ke-26 dimiliki oleh Hafiz dengan Lagu Bertajuk Awan Nano,Hafiz Juga telah merangkul anugerah Vokal Terbaik dalam persembahan Anugerah JUara LAgu Ke-26.

Naib Johan Anugerah Juara Lagu AJL ke-26 dimiliki oleh Gamdingan 3 suara,Shila Amzah,Jaclyn Victor dan Ning Baizura Dengan Lagu Beribu Sesalan,Tempat ketiga dimiliki oleh Faizal Tahir dengan lagu berjudul Karma..

Anugerah Persembahan terbaik dimiliki oleh Alyah yang membawa lagu kisah hati..

Hafiz yang tampil persembahan paling santai dan jimat,Hanya memakai seluar tracksuit dan kemeja t-shirt sahaja,,bajet pun tak besar seperti artis-artis lain..0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink