Cara Jual Baucar Pelajar 1malaysia RM200
semua dah ambil baucer bantuan 1Malaysia ke belum?Pernah dengar tak tentang Menjual Boucer Rm200 ni,..Bagaimana untuk menjualnya..Ada juga rakan-rakan yang menjualnya,,bagi yang tak tahu nak jual baucer pelajar rm200 ni,atau pun ingin menukar bauber ini dengan wang tunai..bolehlah ikut cara dibawah..

sumber gambar

haha..nama pelajar tapi tak reti,nak jual baucer dalam Mudah dot my..hehe..mungkin sangat memerlukan wang tunai kot..huhu..


AZIZUL HAkim=apa yang penting sekali,boleh ker kalau jual baucer rm200 kepada pihak lain,sebenarnya baucer itu diberi untuk digunakan untuk perkakasan belajar dan buku-buku ilmiah..jadi gunakanlah rezeki pemberian kerajaan ini dengan betul..orang memberi kita menerima dengan baik..0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink