Home » , , , , , , » Panas! Dakwat Kekal Yang Tak Kekal Mana Pun?

Panas! Dakwat Kekal Yang Tak Kekal Mana Pun?

Panas! Dakwat Kekal Yang Tak Kekal Mana Pun?


Panas! Dakwat Kekal Yang Tak Kekal Mana Pun?

Hanya dengan mengunakan sabun,belum lagi tinner atau petrol dakwat kekal yang diberikan SPR untuk dicalit sebenarnya ink biasa untuk stam cap jari!!!!????


Nah.. seorang pengundi awal hari ni telah membuat demo selepas beliau balik dari mengundi. Hanya dengan mengunakan sabun.. dakwat tersebut hilang sedikit demi sedikit!!! 

Dengar Cerita YB Tian Chua sedang buat Sidang akhbar. tungguuu cerita lanjut ,
PENGUNDI AWAL - bezakan semasa mengundi dan sesudah mengundi apabila dibasuh dgn air sabun biasa.0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink