Kenyataan Balas Azhar Sulaiman Yang Rela Disambar Petir

Balas Kenyataan Azhar Sulaiman Yang Rela Disambar Petir
Balas Kenyataan Azhar Sulaiman Yang Rela Disambar Petir


Keberanian yang ditampilkan Azhar Sulaiman sememangnya sukar disangkal lagi. Terbaru melalui facebook miliknya, dengan meyakini video seks iras Anwar Ibrahim dan Mustafa Ali adalah tulen, beliau menyatakan kesediaannya untuk dipanah petir sekiranya ketulenan video itu dapat dinafikan.

Berikut adalah video seorang Ustaz yang bernama Ustaz Hanif Haron membalas kenyataan Azhar Sulaiman yang rela dipanah petir juka video lucah kedua orang ahli politik itu tidak tulen.

source

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink