Home » , , , , , » Kereta Kebal Ini Dibuat Dari Kotak Bungkusan Telur

Kereta Kebal Ini Dibuat Dari Kotak Bungkusan TelurSeorang lelaki di london telah berjaya membina sebual kereta kebal dari kotak bungkusan telur,bentuknya juga seakan-akan kereta kebal yang sebenar.

tank atau kereta kebal dari kotak telur ini diberi nama The Challenger II dicipta dari 5.016 bungkusan telur,memerlukan 26 liter gam dan memerlukan waktu sebanyak 512 jam untuk menyiapkan sebuah kereta kebal tersebut..

kereta kebal sepanjang 10meter ini dicipta bersempena dengan satu perayaan membaling telur..perayaan ini dirayakan untuk memberi penghormatan kepada pahlawan-pahlawan perang..


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink