Home » , , , , , , » Sembang Pasal: Malaysia Bekal Minyak Masak Pada Israel? ISRAEL FUNDING CORP sebagai Agen

Sembang Pasal: Malaysia Bekal Minyak Masak Pada Israel? ISRAEL FUNDING CORP sebagai AgenJika Anda Lihat Minyak Masak sering tidak mencukupi unguk pengguna dinegara kita,Padahal Dinegara kita banyak kilang sawit,Malaysia Juga adalah pengeluar utama dan terbesar,Namun Di Malaysia sendiri tidak mencukupi minyak sawit.

Namun Jawapan Yang dikatakan Oleh Chegu Bard bahawa,Ada syarikat Sawit di Johor telah membuat hubungan dua hala dengan syarikat dari israel iaitu ISRAEL FUNDING CORP,ISRAEL FUNDING CORP beroperasi sebagai egen minyak sawit untuk diimport keseluruh dunia dan pembekal untuk negara Israel sendiri.


Dari apa yang tercacat di laman web ‘Israel Funding Corp.’ ini, sebagai pihak yang diberikan mandat. Israel Funding Corp. telah dilantik sebagai wakil sah untuk kebanyakkan penjual dan juga pembeli kepada Minyak Kelapa Sawit Mentah berkuatkuasa dari 1 Januari 2005 hingga ke 1 Januari 2030.

Israel Funding Corp juga mengesahkan pihak mereka telah diberikan hak untuk menamakan wakil mereka untuk membeli dan menjual komoditi Minyak Kelapa Sawit Mentah keseluruh dunia tertakluk kepada terma dan syarat seperti yang terdapat dilaman ‘Israel Funding Corp’.

Antara negara yang tersenarai sebagai pembekal untuk pengedaran mereka ialah Malaysia.

Ini kerana seperti yang tercatat dilaman web ‘Israel Funding Corp’, Malaysia adalah penyumbang 51% pengeluaran Minyak Sawit Dunia dan 62% eksport dunia.

Maka dengan itu adalah tidak menghairankan jika ladang-ladang Kelapa Sawit boleh ditemui dimana-mana di dalam Malaysia.AzizulHAkim: semua orang boleh dapat lihat dengan jelas,jika kita dimana-mana sahaja Semuanya mempunyai ladang sawit,apatah lagi dijohor dan pahang..harga sawit mentah satu tan pun tidak menentu ini membuktikan pengeluaran sawit dari ladang begitu banyak,,namun boleh pula bekalan minyak tidak mencukupi..


SUmber

Klik-Sini


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink