Kailyn, awek 18 Tahun yang ketagihan Makan barangan Plastik



Cokelat, kuih,snek atau kerepek adalah beberapa jenis makanan yang digemari oleh hampir seluruh orang di dunia. Namun seorang gadis beraasal dari Sacramento, California, ternyata lebih menyukai snek yang pelik , iaitu memakan barangan plastik plastik.

Kailyn, seorang remaja berusia 18 tahun mempunyai ketagihan memakan benda yang aneh, karena dia lebih menyukai mengunyah dan memakan berbagai jenis benda plastik, mulai dari botol air mineral sampai remote control TV.

Karena sifat permakanan anehnya ini Kailyn dipercaya telah memakan 60.000 benda plastik selama 11 tahun terakhir, bahkan ia memilih memakan benda plastik daripada makanan normal.sebagai makanan seharian kailyn


Dalam trailer sebuah reality show, gadis remaja tersebut terlihat mengunyah berbagai barangan dari botol air mineral sampai cover CD.

“Aku sudah memakan 12 remote, lebih dari 5.000 manik-manik, pedang koktail lebih dari 1.000 buah, 100 garpu plastik, sekitar sepuluh botol air mineral, dua dot, tiga cover CD, sekitar 50 gantungan baju, dan sekitar 25 tutup cangkir plastik” tuturnya kepada TLC.

AZIZULHAKIM: pelik betul budak ni...suka makan plastik..kalau suka makan meggi boleh diterima lagi..plastik dah lah mahal..kesian mak dia nak tengok tv tak ada remote..siapa yang ada barangan plastik untuk dikitar semula bolehlah bagi gadis ni makan..huhu

Klik=SIni


6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hi semua
Aku Mary , 22 tahun :)
Saya mencari pria yang baik. Jika dia ada...
Saya cinta dan olahraga... Harap Anda mengerti

[img]http://loveepicentre.com/uploades/photos/30375.jpg[/img]

www.blogger.com adalah forum yang sangat menarik bagi saya , jadi saya pikir kami memiliki hobi yang sama
Jadi mari kita chatting...
My e - mail marypopovaks@gmail.com, Skype *
Kirimi saya foto Anda !

__
ditambahkan kemudian:

Fotografi ini rusak , maaf !

Oh , dan semua foto saya di sini :
http://loveepicentre.com/user/Popova

Tanpa Nama berkata...

[url=http://loveepicentre.com/][img]http://loveepicentre.com/uploades/photos/9.jpg[/img][/url]
dating sites that work [url=http://loveepicentre.com/advice.php]speed dating brampton[/url] free gay cocksucking assfucking group dating
asian dating nude [url=http://loveepicentre.com/map.php]rich chinese women for dating[/url] who is adrienne frantz dating
indian dating date bollywood bollywood wallpapers [url=http://loveepicentre.com/map.php]dating chat rooms free[/url] dating to male

Tanpa Nama berkata...

[url=http://loveepicentre.com/advice.php][img]http://loveepicentre.com/uploades/photos/6.jpg[/img][/url]
kate moss dating indian man [url=http://loveepicentre.com/map.php]dating tennessee[/url] christian dating colorado
adult dating swinger [url=http://loveepicentre.com/advice.php]facebook dating platform[/url] adult dating simulation games
chase miller dating [url=http://loveepicentre.com/]delhi free dating groups[/url] am intrested christian dating

Tanpa Nama berkata...

marketing ebook http://audiobookscollection.co.uk/es/The-Truth-With-Jokes/p27248/ rapidshare harry potter ebook [url=http://audiobookscollection.co.uk/fr/Handbook-of-Business-Practices-and-Growth-in-Emerging-Markets/p226865/]itunes ebook[/url] diet cheap ebook reader

Tanpa Nama berkata...

understanding politics ebook magstadt http://audiobooksplanet.co.uk/it/Hollywood-Beyond-the-Screen-Design-and-Material-Culture/p156205/ free ebook web portal [url=http://audiobooksplanet.co.uk/Sabbah-C/m113615/]ebook of architects pdf[/url] z is for zachariah ebook

Tanpa Nama berkata...

[url=http://redbrickstore.co.uk/products/hangoff-helper.htm][img]http://onlinemedistore.com/5.jpg[/img][/url]
team care pharmacy menomonee falls wi http://redbrickstore.co.uk/products/indocin.htm zyban mexican pharmacy [url=http://redbrickstore.co.uk/products/deltasone.htm]french pharmacy online[/url]
walmart pharmacy prescription prices http://redbrickstore.co.uk/products/menosan.htm birdsboro pharmacy [url=http://redbrickstore.co.uk/products/sinemet.htm]sinemet[/url]
unc school of pharmacy http://redbrickstore.co.uk/products/cardizem.htm maintaining pharmacy records [url=http://redbrickstore.co.uk/products/dramamine.htm]first pharmacy school[/url]
sisters pharmacy http://redbrickstore.co.uk/catalogue/d.htm ambien canadian pharmacy [url=http://redbrickstore.co.uk/products/kamasutra-dotted-condoms.htm]kamasutra dotted condoms[/url]

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink