Home » , , , » kereta Porsche Terperangkap Dalam Simen Basah (3gambar)

kereta Porsche Terperangkap Dalam Simen Basah (3gambar)
Porsche terperangkap dalam simen basah: Bukti karma wujud?

Pada hari Khamis, pemandu 911 Porsche memutuskan dia akan mengambil jalan pintas sekitar beberapa kon pembinaan dan memandu terus ke dalam konkrit basah berhampiran Marina Green Marina Blvd. di San Francisco.

"Ia telah dikonkan," "Dia hanya cuba untuk menyelinap masuk dari tepi jalan. Konkrit kelihatan pepejal." Bobswire melaporkan bahawa pemandu malang itu terperangkap di dalam kereta . "Dia tidak mahu membuka pintu dan mempunyai konkrit masuk ke dalam seluruh bahagian bawah dan brek perlu [akan] dibersihkan atau diganti."

Sama ada turapan konkrit, campuran konkrit asfalt, atau hanya simen biasa adalah satu perbahasan.
0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink