Home » , , , » Awek 15 tahun bawa Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradales ke sekolah

Awek 15 tahun bawa Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradales ke sekolahHanya ada 150 unit Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradales di dunia, menjadikannya sebagai salah salah satu kereta paling langka. Dan rasanya tidak menghairankan jika kereta sport ini dijual dengan harga lebih dari 300.000 dolar. 

Namun untuk seorang gadis berusia 15 tahun di Dallas, kereta sport langka buatan pabrikan Itali itu sepertinya bukan menjadi kendaraan yang super mewah, sebaliknya ia hanya menjadi sebuah transportasi ke sekolah.

 Amat berbeza dengan pemilik Super Trofeo Stradales lain yang umumnya jarang membawa kereta tersebut keluar jalan-jalan. Menurut Jalopnik, yang pertama kali melaporkan cerita ini, Gallardo edisi terbatas berwarna merah ini milik seorang teman dari pemilik Top Speed, sebuahkedai kerets mewah di Texas. 

Menurut situs itu, orang itu sekarang mengencani seorang wanita yang memiliki anak laki-laki berusia 18 tahun dan seorang putri berusia 15 tahun, yang bersekolah di Hebron High di Carrollton, Texas.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink