Home » , , » PSY Puji McD Malaysia Guna MC SHAKER Gangnam Style

PSY Puji McD Malaysia Guna MC SHAKER Gangnam Style

Asyik-asyik  Gangnam Style,sikit-sikit  Gangnam Style sampai raya pun  Gangnam Style entah la bila la fenomena ni berakhir,sampai masuk GANGNAM STYLE PECAH Guinness World Of Records.
yang terbaru,Mc D McShaker pun ada gambar artiis  gangnam style,McDonald telah meletakkan kaedah Gangnam Style sebagai cara menggoncang kentang ‘McShaker’.
Idea kreatif itu ternyata mendapat maklum balas yang positif dari PSY sendiri.
Di laman Twitternya, PSY telah memuat naik gambar bungkusan ‘McShaker’ McDonald dan gembira dengan usaha McDonald.

“…they know how to do it Malaysia! LOL”.

Habis! Makanan pun mahu di Gangnam Stylekan.
Oppa Gangnam Style!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink