Home » , , , , » Remy Ishak dan Tiz Zaqyah Sudah Putus Cinta

Remy Ishak dan Tiz Zaqyah Sudah Putus Cinta


KISAH CINTA REMY ISHAK DAN TIZ ZAQYAH BERAKHIR

Remy Ishak telah mengakui yang kenyataan beliau di Twitter memang merujuk kepada hubungan cinta bersama Tiz Zaqyah yang sudah berakhir.

“Benar, kami sudah bukan lagi pasangan kekasih. Sudah tiga bulan & rasanya sekarang saya patut membuat kenyataan agar kehidupan dan pergaulan seharian yang saya & Tiz Zaqyah lalui tidak mengelirukan,” ujar Remy Ishak.

“Siapa tak sedih lepas putus cinta, tapi saya kena menerima hakikat bahawa kami tidak boleh meneruskan komitmen dan memasuki fasa yang lebih serius,” tambahnya lagi.

Remy Ishak turut memohon kepada semua pihak supaya tidak mencari kesalahan mana mana pihak sebagai atas perpisahan mereka & mengatakan masih boleh berkawan.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink