Home » , , , , , , , , , » Gambar Rombongan Jemaah Haji Palestin ke Kota Mekah

Gambar Rombongan Jemaah Haji Palestin ke Kota Mekah

Gambar Rombongan Jemaah Haji Palestin ke Kota Mekah

  Gambar Rombongan Jemaah Haji Palestin ke Kota Mekah


Ratusan jemaah Palestin melintasi ke Mesir dalam perjalanan mereka ke Arab Saudi untuk menunaikan haji  antara 13-18 Oktober .


Jemaah Islam Palestin menyambut satu sama lain apabila tiba di sempadan Rafah dengan Mesir dalam perjalanan mereka menuju untuk menunaikan haji di  kota suci Mekah pada 2 Oktober 2013.


Jemaah palestin  menunggu di dalam bas di sempadan Rafah dengan Mesir

Jemaah Haji Palestin solat berjemaah  di sempadan Rafah dengan Mesir ketika menunggu untuk menyeberangi sempadan bagimeneruskan perjalanan ke bandar suci Mekah untuk menunaikan haji tahunan Haji pada 2 Oktober 2013.


.

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink