Jersi Baru Pasukan Kelantan (The Red Warriors) 2013

Jersey Baru Pasukan Kelantan (The Red Warriors) 2013


Jersey Baru Pasukan Kelantan (The Red Warriors) 2013

Majlis pelancaran jersi baru Kelantan bagi musim 2013 akan diadakan pada 3 Januari 2013 Ia itu hari ini,, bertempat di Dewan Kelantan Trade Center Kota Bharu. 

Menurut sumber, penaja utama pasukan Kelantan ialah Hotlink sementara jersi musim ini ditaja oleh Warrior iaitu pembekal barangan dan cenderahati pasukan Kelantan. Sama-samalah kita nantikan pelancaran jersi baru nanti.

Sumber

Mungkinkah Jersi kelantan 2013 begini Rupa...Gambar yang dikutip dari Fan page kelab Penyokong the Red Warrior..

Apa pun kita tunggu Kesahihannya nanti


Apa Kata Anda,,,Lawa ka Huduh?


Iklan Penaja: Sesiapa yang ingin mendapatkan Jersey terbaru untuk Liga Malaysia 2013 serta jersey lain...

Jom Lawati = Fan Page Jersey House 

Atau Klik Banner Iklan Jersey House Di Atas

 jersey berkualiti tiggi Pada harga yang terbaik untuk Anda di sini...

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink