Salji Turun Di Palestin Dan Israel

Salji Turun Di Palestin Dan Israel | Jerusalem
Salji Turun Di Palestin Dan Israel | Jerusalem


Kota Jerusalem dilanda salji semalam pada 10 Januari 2013. Salji yang turun memenuhi jalan-jalan utama dikota itu setebal 8 inci memaksa pihak kerajaannya menutup jalan-jalan dan sekolah atas faktor keselamatan.

 ianya hanya tanda perubahan cuaca disebabkan faktor perubahan kedudukan pusat magnetik bumi atau dinamakan 'Pole Shift'.


SOURCE= Ceciter0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink