Home » , , , , , , , » LIYANA FIZI BERTUNANG DENGAN PHOTOGRAPHER PIDOSAN

LIYANA FIZI BERTUNANG DENGAN PHOTOGRAPHER PIDOSAN


LIYANA FIZI BERTUNANG DENGAN PHOTOGRAPHER PIDOSANLIYANA FIZI BERTUNANG DENGAN PHOTOGRAPHER PIDOSAN


TAHNIAH diucapkan buat bekas vokalis kumpulan Estrella, Liyana Fizi yang mengikat tali pertunangan dengan kekasihnya yang merupakan seorang jurugambar profesional, Firdaus Karim atau nama gelarannya, Pidosan.

Gambar Tunang Liyana Fizi

Liyana Fizi Selamat Bertunang Dengan Jurugambar

Liyana mengutuskan gambar cincin pertunangannya di laman Instagram khas buat tatapan peminat setianya.
Dengan keterangan gambar ditulis, “one step closer.  Alhamdulillah.  This is the best, most meaningful birthday I’ve ever had”.
Tahniah diucapkan buat kedua pasangan kreatif ini dan semoga segala perancangan menuju ke hari bahagia berjalan lancar dan baik. 
0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink