Gempar! Harga MInyak RON95 Akan Naik Lagi?

Harga MInyak RON95 Akan Naik Lagi?Harga MInyak RON95 Akan Naik Lagi?Sejak semalam lagi, telah kedengaran yang bahang kenaikan harga minyak kali kedua berdasarkan laporan Bernama.
Dan…..di sebelah pagi tadi, melalui siaran radio Era FM dan juga laporan Berita Astro Awani melaporkan dijangka akan berlaku gelombang kenaikan harga minyak naik kali kedua tidak lama sahaja lagi.
Ramai orang telah membincangkan gelombang kedua kenaikan harga minyak ron95 ini, Wajarkah harga minyak dinaikan dalam jarak tempoh yang amat singkat? dengan kenaikan harga minyak untuk kali kedua ini mungkin akan membebankan lagi masalah kewangan rakyat..
Jikalau Dr. Subramaniam memilih menggunakan alasan penyakit diabetes sebagai asbab untuk mengurangkan subsidi gula sekaligus menaikkan harga gula tidak lama sahaja lagi, kali ini alasan untuk mengelakkan berlakunya kes seludup petrol akan digunapakai bagi “menghalalkan kenaikan harga minyak RON 95 buat kali kedua” dalam tempoh 2 bulan ini.

Gelombang Kenaikan Harga Minyak RON 95 Naik Kali Keduap/s: Kenaikan harga minyak memang patut dilakukan segera,ini bagi menampung hutang negara dan bon ringgit yang masih tinggi serta membanteras penyeludupan minyak,, tapi cukup masa PRU akan datang kita tukar kerajaan..

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink