Home » , , , » Bosan Untuk Hidup Nenek 105 Tahun Gantung Diri

Bosan Untuk Hidup Nenek 105 Tahun Gantung Diri

Anastasia Khoreva bunuh diri pada usianya yang ke-105
Mendapat umur yang panjang dan berjaya hidup mencecah lebih seratus tahun memang sukar untuk dialami oleh semua orang.Mereka yang mempunyai umur yang panjang pasti seronok dan berbahagia.

Tapi yang terjadi di Rusia, seorang nenek berusia lebih dari seabad memutuskan untuk mengakhiri hidupnya kerana ‘bosan’ terlalu lama menunggu waktu kematiannya.

Anastasia Khoreva
, seorang nenek yang telah berusia 105 tahun, memutuskan untuk menggantung dirinya setelah mengatakan kepada keluarganya bahawa dia sudah penat menunggu kematiannya.

menurut rakan dan keluarganya, Anastasia mengalami tekanan setelah mengetahui ia mengalami masalah paru-paru.

sebelum melakukan aksi bunuh diri Anastasia lebih dulu menunggu keluargannya meninggalkan rumah sebelum menggunakan pakaian sebagai jerat sementara Ia berada di tempat tidurnya.


Nenek dari Darsun, Rusia, tersebut telah hidup melalui Revolusi Rusia, dua perang dunia ..

“Ini perkara yang pelik untuk dilakukan pada usianya sebegini. Tapi Anastasia sering mengatakan bahwa dia muak menunggu kematiannya sehingga dia ingin pergi dan ‘bertemu’ dengan itu (kematian).”

Seorang anggota keluarga Anastasia menambahkan: “Dia pernah sekali mencuba melakukan bunuh diri sebelum berkata ia sudah tidak tahan terus hidup, tapi waktu itu kami berhasil menghentikannya. Namun, kali ini kami tidak begitu beruntung

Azizulhakim: Dah lebih seratus tahun akhirnya berjaya untuk bunuh diri..ish2

Klik=Sini

Jom Sertai Wang Tunai RM5000 untuk blogger menangi

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink