Home » , , , » Gambar Best #31: Corak Lembu Seperti Peta Dunia

Gambar Best #31: Corak Lembu Seperti Peta DuniaDalam peta dunia mempunyai tujuh benua dan pelbagai negara..Malaysia terletak di zon garisan khatulistiwa..

Apabila di sekolah dan pada masa subjek sains.selalunya kita ke makmal..kebiasaannya didalam makmal pasti ada sebuah globe dan peta dunia kan..

Jom kita lihat gambar ni


tengok corak pada lembu ni..sama tak dengan peta dunia..sama kan...Subhanallah

Klik=Sini!

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink