Home » , , , » Download Windows 8 Consumer Sudah Diperkenal

Download Windows 8 Consumer Sudah Diperkenal

Download Windows 8 Consumer
Microsoft windows 8

KUALA LUMPUR – Microsoft Windows 8 Consumer Preview kini boleh didapati untuk dimuat turun, mulai hari ini.

Dalam satu kenyataan hari ini, Microsoft berkata Windows 8 akan menawarkan pengalaman yang lebih mantap untuk menguji sistem kendalian paling popular di dunia itu dan boleh didapati oleh lebih ramai orang.


Presiden Microsoft’s Windows dan Windows Live, Steven Sinofsky, berkata Windows 8 akan membawa pendekatan tanpa kompromi terhadap penggunaan komputer peribadi (PC).

“Dengan Windows 8 syarikat ini membayangkan semula cara-cara berbeza orang berinteraksi dengan PC masing-masing dan bagaimana menjadikan segalanya seperti lanjutan semula jadi peranti, sama ada menggunakan tablet Windows 8, komputer riba atau semua-dalam-satu,” katanya.

Microsoft berkata muat turun ini disediakan dalam bahasa Inggeris, Perancis, Jerman, Jepun dan bahasa Cina mudah.

Maklumat lanjut tentang Windows 8 dan cara-cara memuat turun Consumer Preview boleh didapati di

Untuk preview dan mendownload klik sini= Windows 8 Consumer Preview


0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink