Home » , , , , , » Nokia Patentkan Teknologi "Tatto Bergetar"

Nokia Patentkan Teknologi "Tatto Bergetar"

Nokia baru saja mempatenkan teknologi terbaru, iaitu 'tatto bergetar'. , tattoo tersebut akandipasang di kulit pengguna, yang akan memberi signal getaran, apabila ada panggilan masuk dari telefon bimbit anda.

Teknologi yang dinamakan UnWired View tersebut dipaparkan sebagai sebuah alat yang boleh dipasang ke jari, lengan. alat tersebut nantinya bersambung dengan telefon bimbit pengguna, dan bergetar ketika ada panggilan masuk atau sms.
Klik Sini

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink